WINCKELMANS TEGELS

Winckelmans produceert sinds 1894 dubbel hard gebakken ongeglazuurde matte tegels in uni, gemengd en gespikkeld. De tegels zijn onverwoestbaar, door en door gekleurd en onderhoudsarm. Ze zijn geschikt voor vloer en wand en vorst bestendig, dus bijzonder geschikt voor buiten.

Maten van 1×1 cm tot 20×20 cm in allerlei vormen. Vierkant, rond, rechthoeken, driehoeken, hexagons en octagons. Alles in 30 uni kleuren en 15 gespikkelde en gemengde kleurencombinaties waarmee je de oneindig veel patronen en voorstellingen kunt maken. De patronen en de mozaïeken worden gemonteerd op matjes of netjes van ca 30×30 cm.

Om je ontwerp helemaal af te maken kan PATROONFABRIEK ook all accessoires van dit merk leveren. Zoals bijvoorbeeld antislip tegels, traptreden en plinten met binnen- en buitenhoeken. De accessoires zijn verkrijgbaar alle kleuren en verschillende maten. Een overzicht van de mogelijkheden zie je op de afbeeldingen hieronder.

Op de pagina met tegel prijzen vind je een prijsindicatie.

 

ONDERSTAAND OVERZICHT IS NOG NIET COMPLEET

Er worden wekelijks tegels toegevoegd. Mis je iets of kan je iets niet vinden, dan zou het fijn zijn als je even mailt of belt.

Alle Winckelmans vind je HIER

 

winckelmans kleuren

winckelmans formaten en vormen