terracotta

Hieronder vind je het assortiment terracotta tegels van de Patroonfabriek. Deze authentieke handgemaakte tegels worden nu nog op bestelling speciaal voor jou geproduceerd, levertijd ca 8 weken. Maar binnenkort liggen ze op voorraad. Klik op een tegel, dan vindt je de eigenschappen en een mailformulier om meer informatie aan te vragen.

Vind je jou tegel er niet bij? Er kunnen speciaal voor jou andere maten, vormen of kleuren geproduceerd worden. Vooral voor restauratie projecten is dat belangrijk. Uiteraard hebben speciale tegels een lange levertijd en soms zijn ze wat duurder dan hun standaard broertjes en zusjes. De Patroonfabriek levert verschillende merken terracotta en alleen van de allerbeste kwaliteit. Het is onmogelijk van alle merken alle tegels op de website te zetten. Als je de tegel die je zoekt niet kunt vinden, neem dan contact met me op. Ik kan vrijwel alles leveren.

Op de pagina met tegel prijzen vind je een prijsindicatie van de meeste tegels in mijn assortiment.

tips

  • laat je terracotta plaatsen door een ervaren tegelzetter
  • als je vloer of wand uit ongeglazuurde terracotta tegels bestaat moeten ze na het leggen goed drogen en dan geïmpregneerd, gewaxed, of geolied worden

ONDERSTAAND OVERZICHT BEVAT EEN DEEL VAN DE COLLECTIE

Ik ben constant op zoek naar uitbreiding van mijn assortiment. Er worden in alle productgroepen regelmatig tegels toegevoegd. Mis je iets of kan je iets niet vinden? Dan zou het fijn zijn als je via de contactpagina even mailt of belt.