REFERENTIES

Op deze pagina vindt je in de referenties van klanten van de Patroonfabriek.

vakkundig geadviseerd

De PATROONFABRIEK heeft ons zowel wand- als vloertegels geleverd. Tijdens het aankoopproces zijn we door Caroline vakkundig geadviseerd. Ze heeft steeds weer samen met ons gezocht naar de beste oplossingen. We bevelen haar van harte aan!

Het is een prachtig resultaat geworden in ons Franse vakantiehuisje.

Annemieke Reuvecamp

het project :

Annemieke en Ferry kwamen heel bewust op zoek naar wand- en cementtegels voor de badkamer in hun rustieke vakantiehuisje in Frankrijk. Annemieke kwam na heel grondig rondkijken in de showroom en diverse catalogi uiteindelijk op een prachtige combinatie van een reproductie van oude Nederlandse wandtegels en cementtegels van een Franse fabrikant. De cemettegels gingen rechtstreeks van de Fabriek naar het Franse huisje, de wandtegels zijn in Nederland afgeleverd.

OVER DE TEGELS:

Op de vloer liggen Portugese cementtegels. De 7480-2  20×20 cementtegel met bijpassende rand van Carodeco  is gecombineerd met uni en patroon wandtegels en groene listello’s en afdek randtegels van Doremail.

Je kan bij PATROONFABRIEK terecht voor de gehele Carodeco en Doremail collectie.

 

super blij met resultaat

We zijn in augustus 2018 de tegelshowroom de PATROONFABRIEK binnengestapt. We waren op zoek naar tegels voor op de vloer van de badkamer en het toilet. Onze voorkeur ging uit naar een Portugese cementtegeltegel voor op de vloer. Met de fijne van hulp van eigenaresse Caroline hebben we gekozen voor de Old Lily.

Helaas ging er wat mis met de levering en ontvingen we de tegels in verkeerde kleur. Hier kwamen we pas achter in het weekend na de levering. We hebben Caroline gemaild en ze reageerde zeer snel. Binnen 2 dagen hadden we de juiste tegels in huis! Heel fijn!

We zijn super blij met het resultaat!

Augustus 2018

Aranka Olsthoorn

het project :

Aranka en haar vriend kwamen gericht voor Portugese cementtegels in hun nieuwe huis. We hebben wat mogelijkheden bekeken en daarna was de keuze snel gemaakt. 

Helaas ging er bij afleveren van de tegels iets mis, maar dat was gelukkig door snel handelen van iedereen ook snel en op tijd opgelost. 

OVER DE TEGELS:

De tegels zijn Portugese cementtegels. De Old Lily 6655 14×14 cementtegel van de Tegel bv in een fraai oud patroon staat erg mooi in de moderne badkamer in wit met zwarte accenten.

Je kan bij de PATROONFABRIEK terecht voor de gehele tegel BV collectie.

 

professioneel

We hebben voor Portugese cementtegels gekozen als achterwand voor onze nieuwe keuken. We zijn erg tevreden met het resultaat, zowel visueel als in het gebruik m.b.t. bijvoorbeeld  schoonhouden. Met de installatie van de keuken is het handig om de afstand van het aanrechtblad tot de kastjes 60.5 cm te laten zijn zodat er precies drie tegels boven elkaar passen met voegen.
 
De service die we van de Patroonfabriek ontvingen was vriendelijk maar vooral ook erg professioneel, met goede uitleg over de bijzondere eigenschappen van de Portugese cementtegels. Na bestelling werden de tegels op de afgesproken tijd geleverd.
 
Augustus 2018
Kees Kostermans

het project :

Kees Kostermans kwam heel gericht de showroom binnen via het ICDuBo, waar hij ideeën ging opdoen voor de verbouwing van zijn nieuwe appartement. Daar zag hij de PATROONFABRIEK presentatie en is meteen doorgereden naar de showroom.

Na een uitgebreid informatiegesprek over het gebruik van cementtegels koos hij ervoor om deze schitterende vloertegel als keuken backsplash toe te passen. De keuze was snel gemaakt en definitief nadat hij met een sample ter plaatse was gaan kijken.

OVER DE TEGELS:

De tegels zijn Portugese cementtegels. De CARO 1170-1 20×20 cementtegel van Carodeco in een mooi grafisch patroon combineert ook heel mooi met geolied of gerookt eikenhout. Je kan bij de PATROONFABRIEK terecht voor de gehele Carodeco collectie.

goed advies

In oktober 2016 heb ik bij de PATROONFABRIEK mijn keukenvloer besteld. Ik heb een bestaand patroon uitgezocht, maar wel de kleurencombinatie veranderd. Ik ben erg tevreden over het advies en heb waardevolle tips gekregen. Ik ben heel erg blij met het resultaat. Dank je wel Caroline!

januari 2017

Jacqueline Tanis

OVER DE VLOER:

Jacqueline Tanis heeft zelf de vloer ontworpen en met hulp van Caroline de kleurencombinatie bepaald. Omdat het een eigen kleur betrof moest Jacqueline wel 4 maanden wachten op haar tegels. Ze had heel slim een heleboel A4-tjes geprint en thuis de tegelvloer in de keuken gelegd om te testen. Een super goede tip.

 

OVER DE TEGELS:

De tegels zijn Portugese cementtegels. De ‘Eduardo BIG‘ 20×20 van de Tegel bv, gecombineerd met een tegelijk geproduceerde uni tegel in dezelfde kleur groen.