De Patroonfabriek het verhaal achter de tegels

het gezicht

Ik ben Caroline Tintel, interieurarchitect met liefde voor design, kleur en patronen. De Patroonfabriek is ooit opgericht door architect Age Fluitman vanuit zijn passie voor Portugese cementtegels. Sinds 2016 ben ik de trotse eigenaar van de Patroonfabriek.

 

de showroom

Het assortiment van de Patroonfabriek bestaat uit exclusieve en voornamelijk ambachtelijke producten. Naast Portugese cementtegels is er een breed aanbod van andere handgemaakte en unieke tegelproducten. Juist daarom heb ik er bewust voor gekozen om een showroom in te richten voor de tegels en ze niet via een webwinkel te verkopen. In de showroom zie je alle unieke tegels en krijg je advies over hun eigenschappen. Mijn doel is om binnen enkele jaren uit te groeien tot dé specialist in en leverancier van ambachtelijke tegels in de Regio Rijnmond/Zuidwest-Nederland.

 

 

het assortiment

Behalve Portugese cementtegels lever ik nog meer ambachtelijke exclusieve tegel producten. Marokkaanse zelliges, bejmats, geglazuurde patroontegels  en handbeschilderde tegels. Ook voor unica en restauratie projecten kan je bij mij terecht. Ik ben doorlopend op zoek naar meer merken en tegels. Daardoor staan er soms wekelijks nieuwe tegels op de website. Op het moment kan ik het hele assortiment leveren van o.a. De Tegel bvPIPOsmunda, 1000º, Winckelmans en Mosaic del Sur.

Je kan  in de showroom alle mooie nieuwe producten ervaren. Ik hoop je daar snel te mogen begroeten.