NIEUWE WEBSITE PATROONFABRIEK

Vanaf  begin augustus 2017  is de nieuwe website online. De oude website bevat te weinig mogelijkheden om goede informatie te geven. Omdat op deze site inmiddels al meer te vinden is dan op de oude, heb ik besloten ze naast elkaar te gebruiken. De meest actuele informatie vind je op deze website.

Ik ben nog niet klaar met het toevoegen van de tegels. Als je niet kunt vinden wat je zoekt neem dan even contact met me op. Ik ben wekelijks bezig met het toevoegen van producten en ik begin met de meest gangbare Portugese cementtegels en Marokkaanse Zelliges. Ze liggen voor een groot deel op voorraad in Nederland.

WIL JE NIETS MISSEN?

Wil je na dit bericht misschien op de hoogte blijven van alle nieuws en toevoegingen aan de website? Dat kan via de ‘ja hou me op de hoogte’ knop onderaan elke pagina. Of via de contact pagina.