METROTEGELS

Hieronder vind je het assortiment metrotegels van de Patroonfabriek. Veel standaard tegels liggen in Nederland op voorraad en kunnen heel snel geleverd worden. Wil je iets bijzonders? Dat kan natuurlijk ook. Klik op een tegel, dan vindt je de eigenschappen en een mailformulier om meer informatie aan te vragen.

Uiteraard hebben speciale tegels een lange levertijd en soms zijn ze wat duurder dan hun standaard broertjes en zusjes. De Patroonfabriek levert verschillende merken tegels en alleen van de allerbeste kwaliteit. Het is onmogelijk van alle merken alle tegels op de website te zetten. Als je de tegel die je zoekt niet kunt vinden, neem dan contact met me op. Ik kan vrijwel alles leveren.

Op de pagina met tegel prijzen vind je een prijsindicatie van de meeste tegels in mijn assortiment.

tips

  • je kan metrotegels gestapeld of in metselverband toepassen
  • de meeste merken metrotegels hebben facettegels en vlakke tegels
  • als je een facettegel in metselverband plaatst is het mooi om een merk te kiezen dat ook halve tegels maakt, zodat je facet rondom doorloopt.

ONDERSTAAND OVERZICHT BEVAT SLECHTS EEN DEEL VAN DE COLLECTIE

Ik ben constant op zoek naar uitbreiding van mijn assortiment. Er worden in alle productgroepen regelmatig tegels toegevoegd. Mis je iets of kan je iets niet vinden? Dan zou het fijn zijn als je via de contactpagina even mailt of belt.