ASSORTIMENT IN EIGENHUIS & INTERIEUR

Vandaag bij de koffie bladerde ik door de Eigenhuis & Interieur 8/2018. Ik werd helemaal blij van het inspiratie item ‘bodemschatten’ op blz. 214 t/m 223. Twee van de drie producten in het artikel liggen gewoon bij mij in de showroom. Hoe leuk is dat?

Eerst stuitte ik op bodemschat no.1: Terracotta. Terracotta tegels, ook wel estriken genoemd, zijn bezig aan een terechte comeback. De oude exemplaren zijn onderhand zo’n beetje op, omdat alle oude boerderijen en mooie kasteeltjes inmiddels al zijn leeggehaald. Maar gelukkig staat er een fabriek in zuid Europa die die deze mooie ambachtelijke producten is blijven produceren. In 3 kleuren en veel vormen. Ik ben zo blij met deze toevoeging aan mijn assortiment dat ik er een aparte TERRACOTTA pagina voor heb gemaakt. Ik ben nog niet klaar met het toevoegen van alle tegels. Als je niet kunt vinden wat je zoekt neem dan even contact met me op.

In het artikel staat een prachtig project van Klarté architecten, waarin een strakke versie van deze tegels is toegepast.

Behalve de traditionele terracotta kleuren rood en geel heb ik ook ‘zwart’ aan mijn assortiment toegevoegd. En de oude vormen vierkant, rechthoekig, hexagon en baksteen zijn uitgebreid met een Hongaarse punt.

Wil je kennismaken met deze prachtige tegels? Kom dan langs in de showroom. Dat kan buiten openingstijden ook op afspraak en als dat makkelijk voor je is ook ’s avonds.

Toen ik doorbladerde, kwam ik als bodemschat 3 basaltlava tegels tegen. Deze industriële tegels kwamen in Eigenhuis & Interieur goed tot hun recht in een stoer project van Lionel Jadot.

Deze schitterende stoere tegels kwam ik eerder dit jaar tegen op Material District. Ik was meteen verkocht en kon ter plekke samples meenemen. Ik heb alle vormen en maten in de showroom, dus als je ze wil zien en vooral voelen, kom dan een keertje langs of maak een afspraak.