CORONA MAATREGELEN PATROONFABRIEK

Om bij te dragen aan het minder snel verspreiden van het corona virus, zodat de druk op de gezondheidszorg niet al te hoog wordt, is vanaf 17 maart 2020 de showroom van PATROONFABRIEK alleen geopend na telefonische afspraak. Op deze manier kan ik er voor zorgen dat het niet te druk wordt en men daardoor onderling niet de gewenste afstand kan behouden.

Een eerste oriënterend bezoek zal op afspraak via Face-time of Skype plaatsvinden. Ik laat je dan zien wat het assortiment te bieden heeft door je virtueel rond te leiden en je vragen te beantwoorden. Het vervolg kan bestaan uit een offerte en eventueel toe te sturen samples. Of wellicht wil je als vervolg toch een zeer gericht kort showroom bezoek op afspraak. Dat kan ook. Bezoek wordt verzocht eerst de handen te waseen en geen kinderen mee te nemen.

Alle gemaakte  fysieke afspraken gaan door zolang ik zelf niet ziek of verkouden word. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, dan zal ik dat aankondigen en dicht gaan tot ik weer beter en niet meer besmettelijk ben. Wordt je zelf verkouden of grieperig, dan vertrouw ik er op dat je me dat laat weten en je afspraak afzegt.

Laten we allemaal ons steentje bijdragen om de situatie enigszins beheersbaar te houden.

Blijf gezond en wees voorzichtig.