CORONA MAATREGELEN PATROONFABRIEK

Tot nader order is de showroom van PATROONFABRIEK alleen geopend na telefonische afspraak. Op deze manier kan ik er voor zorgen dat het niet te druk wordt en men daardoor onderling niet de gewenste afstand kan behouden.

Een eerste oriënterend bezoek zal vaak via Face-time of telefoon plaatsvinden. Ik vertel je dan wat het assortiment  voor jou te bieden heeft door je zo nodig virtueel rond te leiden en je vragen te beantwoorden. Het vervolg kan bestaan uit een offerte en eventueel toe te sturen samples. Of wellicht wil je als vervolg toch een gericht showroom bezoek op afspraak. Dat kan ook. Voor showroom bezoek gelden de onderstaande regels.

Alle gemaakte  fysieke afspraken gaan door zolang ik zelf niet ziek of verkouden word. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, dan laat ik dat uiteraard weten. Wordt of ben je zelf verkouden of grieperig, dan vertrouw ik er op dat je me dat laat weten en je afspraak afzegt.

Blijf gezond en wees voorzichtig.

 

COVID-19 PROTOCOL PATROONFABRIEK:

  1. Maak van te voren telefonisch een afspraak.
  2. Houd 2 meter afstand, voor én in de showroom.
  3. Draag een mondkapje voor je de showroom binnenkomt en zet het pas af als je buiten bent.
  4. Direct na binnenkomst graag je handen ontsmetten of wassen.
  5. Kom zoveel mogelijk alleen naar de showroom, maar maximaal met 2 personen. Kinderen worden tot nader order niet toegelaten.
  6. Kom niet naar de showroom als je verkouden bent of griepklachten hebt .
  7. Kom doelgericht kijken en informeer van te voren via FaceTime of telefoon of wat je zoekt aanwezig en of mogelijk is.
  8. Vraag de producten die je belangstelling hebben aan te laten geven en raak alleen het product aan dat je denk te gaan aanschaffen.
  9. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel.
  10. Afleveren: producten worden naast de vrachtwagen gezet.